Actualitat

14 juny

Obertes les preinscripcions universitàries. Estudia el Grau en CAFE a EUSES-UdG, amb el codi 81009

Ja estan obertes les preinscripcions universitàries. Si el curs vinent vols estudiar a EUSES-UdG el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el codi que necessites posar a l’ordre de preferències és el 81009.

Si t’apassiona l’esport i vols fer de la teva afició la teva professió, a EUSES-UdG tenim els estudis per a  tu. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport et permetrà treballar al món de l’esport, amb una formació innovadora, de qualitat i permanentment actualitzada amb els avanços del sector.

Els alumnes realitzaran una gran quantitat d’activitats pràctiques, seguint la metodologia learning by doing, ja que EUSES creu que la millor manera d’aprendre és traslladar els coneixements teòrics a entorns reals, aprenent dels errors i sempre amb la supervisió del professorat, expert i molt proper a l’alumnat.

El Campus de Salt gaudeix d’unes magnífiques instal·lacions per a la pràctica esportiva. Podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esport, el camp de futbol, una pista polivalent, una sala de gimnàstica i sales de judo, fitness i activitats dirigides.

Paral·lelament, EUSES-UdG t’ofereix la possibilitat d’estudiar el doble grau en Fisioteràpia i CAFE, per tal de formar a professionals amb un coneixement molt ampli sobre l’esport i el seu impacte al cos humà. En aquest cas, el codi de la preinscripció de la doble titulació és el 81061.

Recorda, si vols desenvolupar el teu futur professional dins del món de l’esport, estudia el Grau en CAFE a EUSES-UdG, posant a la preinscripció el codi 81009.