Actualitat

14 juny

Obertes les preinscripcions universitàries. Estudia el Grau en CAFE a EUSES-URV, amb el codi 71046

Ja estan obertes les preinscripcions universitàries. Si el curs vinent vols estudiar a EUSES-URV el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport el codi que necessites posar a l’ordre de preferències és el 71046.

Si t’apassiona l’esport i vols fer de la teva afició la teva professió, a EUSES-URV tenim els estudis per a tu. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport et permetrà treballar al món de l’esport, amb una formació innovadora, de qualitat i permanentment actualitzada amb els avanços del sector.

Els alumnes realitzaran una gran quantitat d’activitats pràctiques, seguint la metodologia learning by doing, ja que EUSES creu que la millor manera d’aprendre és traslladar els coneixements teòrics a entorns reals, aprenent dels errors i sempre amb la supervisió del professorat, expert i molt proper a l’alumnat.

El Campus de Terres de l’Ebre gaudeix d’unes magnífiques instal·lacions per a la pràctica esportiva. Podràs utilitzar el Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) d’Amposta, que compta amb pistes esportives, piscines i gimnasos.

Paral·lelament, EUSES-URV t’ofereix la possibilitat d’estudiar el doble grau en Fisioteràpia i CAFE, per tal de formar a professionals amb un coneixement molt ampli sobre l’esport i el seu impacte al cos humà. En aquest cas, el codi de la preinscripció de la doble titulació és el 71059.

Recorda, si vols desenvolupar el teu futur professional dins del món de l’esport, estudia el Grau en CAFE a EUSES-URV, posant a la preinscripció el codi 71046.