Actualitat

11 maig

Ponència del professor de Dietètica del Centre Garbí Albert Abilla sobre “etiquetes alimentàries”, amb la col·laboració de dos alumnes del cicle

El professor Albert Abilla, del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica  del centre Garbí, va realitzar una ponència adreçada al col·lectiu de l’administració que treballa a l’Edifici de la Generalitat a Girona. La xerrada es va emmarcar dins les activitats del “Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball”, organitzat pel Departament de Presidència de la Delegació de Govern de Girona i més concretament des del Consell Català de l’Esport. El tema de la ponència va ser: “Aprenem a llegir etiquetes alimentaries” i per la realització de la mateixa, l’esmentat professor es va fer acompanyar per 2 alumnes de 2on curs del CFGS de Dietètica, Margarita Morales i Ivan Sánchez, els quals van participar en l’exposició oral, tenint d’aquesta forma l’oportunitat de realitzar en una activitat divulgativa real.