Actualitat

27 des.

Ponències de Pablo García i Àlex Rivera dins la jornada “Esport i Empresa” organitzada per EUSES i emmarcada en l’assignatura “Professió i reptes de futur del graduat en CAFE”

El CEO de l’empresa Bewolfish, Pablo García, i el Cluster Manager d’Indescat Àlex Rivera van realitzar les presentacions principals de la jornada d’Esport i Empresa organitzada per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport en el marca de l’assignatura de 4t curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport “Professió i reptes de futur del graduat en CAFE” que imparteixen els professors Adrià Martín i Jordi Jorba.

Pablo Garcia, titulat en CAFE a EUSES, va explicar als assistents els seveis de la seva empresa i quines van ser les motivacions per crear-la, junt amb la necessitat de difierenciar-se per aportar valor al mercat. Bewolfish és una comunitat d’aficionats a l’esport formada per experts que desafien els límits dels atletes. Dona poder als atletes professionals per aconseguir el màxim potencial optimitzant el seu rendiment, construint la seva marca personal i monetitzant la seva carrera professional. Ofereix un servei multidisciplinari que satisfà els objectius amplis i específics de cada àrea (rendiment, comunicació i gestió de la carrera), coordinats per un sol representant.

​Indescat, d’altra banda, és el clúster català de la indústria de l’esport, una entitat privada liderada per empreses. Com a clúster, té la missió d’aglutinar les empreses i entitats vinculades al món de l’esport, amb l’objectiu de desenvolupar accions que millorin la competitivitat d’aquestes empreses i també de tot el seu entorn. Actualment, Indescat representa més de 75 empreses i entitats, amb una facturació global de gairebé 1.500 milions d’euros, que ofereixen serveis i productes a tot el mercat de l’esport i l’activitat física.

esportiempresa01 esportiempresa02