Actualitat

25 abr.

Primer lloc de l’equip del Centre Garbí del cicle de TES en el 1r Concurs de tècniques assistencials i de rescat celebrat a Santa Coloma de Gramenet

El passat 4 d’abril es va realitzar al institut Les Vinyes de Santa Coloma de Gramanet el 1r Concurs de tècniques assistencials i de rescat per alumnes del CFGM de Tècnics en Emergències Sanitàries. L’activitat va consistir en la resolució de diferents estacions de treball assistencial de diversa complexitat tècnica, que havien de resoldre els estudiants. Es van establir 3 categories participants (Categoria A: alumnes de  1r curs. Categoria B: alumnes de 2n curs. Categoria C: alumnes professionals) i el Centre Privat Garbí, que va participar en la categoria B, va assolir la primera posició.

Els integrats del equip van ser: Xavier Paredes, Amalia Guerra, Llorens Noell, Victor Semoventa i com a membre reserva Marçal Manzano. D’altra banda, cal fer especial esment als docents Raul Lang, Eduard Torner i Josep Farrers que amb la seva desinteressada dedicació van ser l’equip de docents que van preparar els alumnes per assolir tant excel·lent resultat.

tecniques tes (2)tecniques tes (14) tecniques tes (12)tecniques tes (3)  tecniques tes (11)  tecniques tes (10)