Actualitat

6 març

El professor d’EUSES Marc Madruga, responsable de la línia de recerca de rendiment i prevenció de lesions, visita les univeristats de Suffolk i Middlesex

Marc Madruga, doctorand i docent a EUSES, tècnic de laboratori i responsable, conjuntament amb el Dr. Daniel Romero, de la línia de recerca de rendiment i prevenció de lesions, va realitzar una estada d’una setmana, el passat mes de febrer, a les universitats de Suffolk (Ipswich) i Middlesex (Londres) al Regne Unit. Madruga, que a EUSES té endegats diversos projectes d’aquesta temàtica, va poder visitar diferents instal·lacions, laboratoris i espais habilitats per a la recerca.

A la Universitat de Suffolk, es van realitzar diferents reunions amb Marco Beato, Alex Latinjak  i responsables de l’àrea d’entrenament, intercanviant opinions en relació a entrenament de força i establint la possibilitat de col·laborar i realitzar projectes de recerca conjunts. A la Universitat de Middlesex es va fer una visita als diferents campus de la universitat i es va realitzar una jornada de treball amb Chris Bishop, en relació a projectes relacionats a factors de risc neuromuscular i es va establir una col·laboració a curt termini en la realització de projectes de recerca així com l’establiment de les bases per a projectes i col·laboracions conjuntes.