Dr. Jordi Casado Borrull

Director i professor del grau de Fisioteràpia a EUSES Tortosa (Centre adscrit a la URV). Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Ramón Llull; Màster oficial en envelliment i Salut per la URV; Llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa per Guan An Men (centre adscrit a la Universitat de Pequin).

Fisioterapeuta i practicant de la medicina xinesa amb més de 15 anys d’experiència clínica, va cursar inicialment els seus estudis de Medicina Tradicional Xinesa a Barcelona, i ha portat la seva formació durant els últims 10 anys a diferents hospitals de la RP de Xina.

Ha col·laborat amb la Fundació Europea de MTC, com a traductor al departament de traduccions de la revista El Pulso de la Vida i com a docent de l’Escola Superior de MTC a València.

A l’actualitat, combina la docència universitària del grau de Fisioteràpia i el programa de Doctorat a la URV, amb la seva consulta privada, i els estudis i docència a l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa de Barcelona.

  • Correu electrònic: jordi.casado@euseste.es
  • Estudi: Grau en Fisioteràpia
  • Càrrec: Director del Grau
  • Assignatures: Anatomia I (1r), Procediments Generals de Fisoteràpia I, Procediments Generals de Fisoteràpia II, (1r), Fisioteràpia Integrada I (2n), Fisoteràpia Integrada II (3r), Maneig del dolor (3r), Tècniques afins al maneig del dolor – Optativa (4t)