Actualitat

11 jul.

Les professores d’EUSES i investigadores del PEHC Dra. Anna Prats i Dra. Raquel Font, presenten dues ponències al ECSS Congress celebrat a Dublín

La Dra. Anna Prats, coordinadora de recerca d’EUSES i professora de les assignatures de Biologia (1r) i Fisiologia (1r) del Grau en Fisioteràpia; i la Dra. Raquel Font, professora de Jocs i habilitats motrius (1r), Desenvolupament motor (1r) i Programació dels ensenyaments en el sistema educatiu (2n) del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES van presentar dues ponències a la 23a edició del Congrés Internacional de l’European College of Sports Science celebrat a Dublín del 4 al 7 de Juliol.

Amb les dues ponències que portaven com a títol, Infant crawling as a potential modulator of the association between sleep fragmentation and obesity parameters at 8 years of age i  Integrative neuromuscular training program to improve motor competence in primary school children. An exploratory investigation, Anna Prats i Raquel Font exposaren alguns dels resultats obtinguts a partir de les dades recollides en les intervencions del projecte educatiu de formació comunitària PEHC que aborda l’obesitat infantil i on hi col·laboren professors i estudiants dels graus en Fisioteràpia i CAFE.
.