Actualitat

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) compta amb més de 1000 convenis de pràctiques a l’any. Aquest pràcticum es pot fer a centres de referència del sector: des d’entitats esportives com el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. A més, es poden realitzar fora de la província de Girona, a llocs com Barcelona, a les Illes Balears o a França. I sempre comptaràs amb un seguiment acurat per part del professorat d’EUSES-UdG; això, et permetrà assolir un aprenentatge integral, adaptat a la realitat professional. El resultat és molt positiu, doncs al voltant del 25% dels alumnes d’EUSES aconsegueix feina a través d’aquestes pràctiques.

A banda de les pràctiques externes, cal dir que l’enfocament de l’itinerari formatiu del Grau en CAFE és eminentment pràctic. Aquesta titulació ofereix un 50% de classes pràctiques o teòric-pràctiques, on es realitzen esports com: futbol, bàsquet, handbol, atletisme, natació, judo i tenis. També coneixeràs les darreres tendències del fitness com: el Zumba, el Kangoo Power o BootCamp. A més, l’assignatura d’Activitat Física a la Natura incorpora disciplines com l’escalada, el piragüisme, l’esquí o el windsurf. D’altra banda, de cara a oferir-te més i millors oportunitats professionals, durant aquests estudis duràs a terme diverses assignatures en anglès i a més, per millorar el teu networking internacional, podràs escollir entre un bon nombre d’intercanvis internacionals a Universitats de prestigi d’Europa, Estats Units i Austràlia.

A càrrec d’un professorat altament qualificat per la docència, més del 50% compten amb un Doctorat, i a més, gran part són preparadors d’esportistes de primer nivell de l’NBA, del tennis WTA o del Futbol Club Barcelona, et posaràs al dia sobre les noves tendències que sorgeixen en l’àmbit de l’esport. A més, sempre tindràs a la teva disposició un seguiment i assessorament individualitzat per resoldre els teus dubtes relacionats amb aspectes acadèmics o d’orientació professional.

D’altra banda, també s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. La millor manera de conèixer els aspectes d’actualitat més candent com les noves tecnologies aplicades a l’esport, la nutrició esportiva, l’abordatge de lesions, entre molts altres aspectes en consonància amb les necessitats de la societat actual.