Actualitat

8 ag.

Què t’ofereix el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport?

El Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport, t’ofereix una clara i definida formació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual. El seu pla d’estudis prioritza la capacitat per atendre a persones en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies associades fonamentalment als moviments i a la funcionalitat i a la seva autonomia, així com, a la reincorporació a les activitats de la vida diària. A més, estudiaràs en l’entorn acadèmic d’EUSES, una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis, vetllant per la formació i el futur dels seus estudiants.

Entre els principals avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre cal destacar:

Un equip docent de primer nivell. Et formaràs amb un professorat, altament qualificat per a la docència. La majoria compagina la seva tasca docent amb la pràctica clínica, aportant anys d’experiència en el món laboral i presentant alts criteris curriculars d’excel·lència acadèmica i d’investigació. A més, tindràs a la teva disposició un seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. Precisament, la relació que s’estableix entre els docents i l’alumnat al Campus de Terres de l’Ebre és molt pròxima i directa, garantint una major interacció, intercanvi d’opinions i fins i tot, la participació dels estudiants en els projectes de recerca del professorat.

La metodologia ‘learning by doing’. Es tracta d’un model experiencial, en el qual, no es distingeix entre la teoria i la pràctica; precisament, perquè s’apliquen els coneixements teòrics en casos reals. Un exemple recent: la primera edició del Servei d’Actuació Clínica (SAC) al Campus de Terres de l’Ebre, durant el qual, 16 pacients es van posar en mans dels estudiants del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, tutoritzats pels professors i fisioterapeutes, Jordi Castellano i Tània Perales. Aquest projecte va oferir un servei de fisioteràpia gratuït a pacients amb pocs recursos econòmics i alhora, va donar l’oportunitat als estudiants de fer pràctiques amb pacients reals. Per tant, va ser beneficiós per ambdues parts i un clar exemple d’aprenentatge pràctic.

Pràctiques a reconeguts centres de l’àmbit de la salut. Durant tot el Grau s’incentiva el teu aprenentatge pràctic, però a partir de quart curs, podràs dur a terme les teves pràctiques a centres assistencials de referència com: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

Formació continuada i foment de l’emprenedoria. Amb l’objectiu d’estar al dia de les darreres tendències en l’àmbit de la salut, a l’Edifici Universitari d’Amposta, tindràs l’oportunitat de participar en jornades, seminaris i cursos, impartits per experts en l’àmbit de la salut. A partir de quart curs, també es fomenta el teu esperit emprenedor, donant-te la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de nous models de salut o desenvolupament tecnològic sanitari.

Internacionalització. De cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, durant aquest Grau, s’introdueix progressivament l’anglès i es potencien els teus intercanvis internacionals a través dels programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permeten completar la teva formació a universitats de prestigi internacional.

Prepara amb èxit el teu futur professional, estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre, una Universitat amb valors i garantia de qualitat.