Actualitat

Seguim repassant les dades del ‘Instituto Nacional de Estadística’ dels professionals sanitaris col·legiats. Avui ens fixem en la distribució per gènere i per edat dels fisioterapeutes que exerceixen a Catalunya. Dels 9.812 professionals col·legiats, 6.459 són dones i 3,353 homes, o el que és el mateix: les dones representen un 66% dels fisioterapeutes en actiu.

Les dades també ens demostren el perfil jove dels fisioterapeutes. Es tracta d’una professió emergent, en creixement però que ja s’ha anat consolidant en els últims anys. Així doncs, un 46% dels col·legiats tenen menys de 35 anys, i el percentatge s’eleva a un 82% si només tenim en compte a professionals amb menys de 44 anys.

Si vols contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones i formar part d’una professió jove i amb creixement,  a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport tenim els estudis per tu. El Grau en Fisioteràpia t’ofereix una formació basada en evidències científiques per a poder desenvolupar i dissenyar diferents tractaments fisioterapèutics.

Recorda, les preinscripcions universitàries tornaran a obrir els propers 19 i 20 de setembre.