Actualitat

16 gen.

Quines són les qualitats d’un bon fisioterapeuta?

La titulació d’un fisioterapeuta comporta haver adquirit una sèrie de competències exclusives. El Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, a part d’oferir-te una formació reglada i de qualitat, t’ajuda a assolir i a posar en pràctica totes les aptituds que ha de tenir un excel·lent fisioterapeuta.

 En el nostre sector, cada vegada és més important el fer d’estar al dia amb les noves tècniques. Per aquest motiu, durant el Grau en Fisioteràpia fomentem la formació complementària amb jornades, cursos i seminaris que imparteixen professionals i experts reconeguts de l’àmbit de la salut.

Els coneixements, però, d’anar acompanyats de l’experiència. És per això que en aquests estudis que podràs cursar al Campus de Terres de l’Ebre, a partir del quart curs, tindràs al teu abast un gran nombre de reconeguts centres especialitzats en l’àmbit de la salut per fer pràctiques i esdevenir un professional ben preparar i d’alt nivell.

De cara a tractar al pacient degudament, és important establir-hi un compromís i ser responsable. L’objectiu del fisioterapeuta és la prevenció, recuperació i rehabilitació.  En el nostre pla d’estudis prioritzem aquestes fases utilitzant metodologies adaptades a les necessitats de cada pacient.

També vinculat al tracte amb el pacient, és important tenir present que cal ser empàtic, per ajudar en tota la seva progressió i rehabilitació. El nostre professorat t’ajudarà a posar-te en la pell dels pacients per poder ajudar-los millor. L’actitud positiva i les ganes d’ajudar transmeten confiança al pacient i estableixen un bon marc relacional.

Finalment, convé destacar la destresa manual inherent a la feina d’un fisioterapeuta. És necessària per a la manipulació amb les mans del pacient, tot i el creixent ús de les noves tecnologies en el sector. A EUSES-URV t’ensenyarem a combinar les tècniques manuals amb l’ús de les tecnologies.

Al Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV formem professionals amb la intenció que obtinguin les qualitats per arribar a ser uns fisioterapeute excepcionals.