Actualitat

Una de les tècniques que aprendràs cursant el Grau en Fisioteràpia de l’EUSES-URV és la de l’acupuntura, l’estimulació de diferents punts anatòmics mitjançant agulles, per tal de reduir l’estímul dolorós.

Inserint fines agulles en determinats punts, s’aconsegueix millorar la qualitat de vida del pacient. L’acupuntura és una excel·lent opció si el pacient pateix algun tipus de dolor crònic, així com d’agut, però sempre ha de ser utilitzada per personal altament qualificat.

L’assignatura “Teràpies afins en el maneig del dolor”, impartida pel professor Jordi Casado Borrull, desenvolupa tots els mecanismes de diagnòstic, i ensenya a l’estudiant com utilitzar les eines terapèutiques disponibles en l’àmbit de l’acupuntura i d’altres tècniques orientals. El Dr. Casado, que a més és el director del grau de Fisioteràpia, té més de 15 anys d’experiència clínica en l’àmbit de la Medicina Xinesa.

Si vols aprendre de professionals que combinen l’activitat professional  amb la docència, amb domini de les últimes tècniques en el món de la fisioteràpia, estudia a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV).