Actualitat

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) vetlla per la formació i el futur dels seus estudiants, oferint una formació especialitzada i actualitzada, basada en l’excel·lència acadèmica. Per tant, si decideixes estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a EUSES (Campus de Salt), obtindràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per esdevenir un futur professional de l’àrea de l’activitat física i de l’esport.

A més, tot són avantatges. Comptaràs amb un equip docent, format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet i en constant actualització. També tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Altre aspecte important és que durant aquest Grau, aquest centre universitari introdueix progressivament la llengua anglesa, facilitant el seu aprenentatge. També pensant en el teu futur professional es dóna un especial èmfasi a la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. A més, des d’un inici tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

D’altra banda, també cal destacar que mentre estiguis estudiant, tindràs la possibilitat d’establir el teu primer contacte amb el món laboral, gràcies a la realització de pràctiques acadèmiques a reconeguts centres de l’àmbit professional de l’esport. Cal assenyalar que més del 25% dels estudiants d’aquest Grau han aconseguit la seva primera feina a través d’aquest pràcticum.

A més, EUSES-UdG ho té tot en compte i si ets un bon estudiant, premia el teu esforç amb uns programes d’excel·lència acadèmica que et permetran realitzar la darrera fase de la teva formació a destacades universitats internacionals. Finalment,  si vols estudiar a l’estranger, EUSES t’ho posa ben fàcil a través dels programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la darrera fase de la teva formació a prestigioses universitats estatals i internacionals.

Escull una formació universitària on tot són avantatges; tria el Grau en CAFE a EUSES (Campus de Salt).