Actualitat

16 abr.

Realitzada a EUSES la 4a edició del “Curs d’Abordatge Fisioterapèutic de les lesions d’Espatlla”

Impartida pel fisioterapeuta Lluís Puig i amb totes les places exhaurides, el passat cap de setmana va realitzar-se a les instal·lacions d’EUSES de Salt la 4a edició del “Curs d’Abordatge Fisioterapèutic de les lesions d’Espatlla“. Lluís Puig és un gran especialista en la temàtica de l’espatlla i, tant a Espanya com a França, té una àmplia experiència docent en cursos de post-grau i d’especialització en el tractament de la cintura escapular. D’altra banda, és molt conegut per la seva activitat com a divulgador de la fisioteràpia, col·laborant de manera regular en programes de ràdio i televisió i sent l’autor de varis llibres. La seva pràctica assistencial es reflecteix sent el cap de Fisioteràpia de l’Hospital de l’Esperit Sant de Barcelona, activitat que compagina amb l’exercici lliure.

Durant les 15 hores que va durar el curs, els fisioterapeutes presents van rebre una àmplia explicació dels continguts teòrics de les afeccions de l’espatlla i un ensinistrament en l’execució pràctica de les tècniques de tractament, sempre orientades a casos clínics concrets i basats en pacients reals. Amb aquesta quarta edició, la formació s’ha consolidat com a una de les que té més èxit dins de la programació de formació contínua de EUSES ja que, a banda de les que s’han dut a terme a les instal·lacions de l’Escola, cal afegir també les dues altres edicions externalitzades que s’han realitzat al CAP GÜELL i a l’Hospital de Figueres respectivament.

Això, i el fet de que un cop finalitzada la formació els assistents manifestessin de manera explícita la seva satisfacció, ha comportat que l’equip de Coordinació de Formació Contínua d’EUSES ja hagi iniciat converses per fer una cinquena edició durant el proper curs acadèmic 2017/18.

espatlla1 espatlla3 espatlla4