Actualitat

El cap de setmana del 18 i 19 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions d’EUSES de Salt una nova edició del curs d’embenats neuromusculars, coneguts també com a “Kinesiotapings”. El curs va comptar amb la participació com a docent del professor del Grau de Fisioteràpia Sr. Eloi Julià, especialitzat en fisioteràpia esportiva i amb una àmplia experiència docent en múltiples cursos avançats d’aquest tipus d’embenats.

Durant les 15 hores que va durar la formació, els fisioterapeutes presents van rebre una àmplia explicació de la base teòrica del mètode i van poder realitzar un gran nombre d’embenats en diferents àrees anatòmiques. Un cop familiaritzats amb el material i amb les diferents tècniques de tractament, el professor Eloi Julià va dirigir la formació a l’aplicació de les tècniques apreses en funció de diferents patologies exposades.

Degut a la gran expectació que genera la formació en els embenats neuromusculars, la Direcció de Formació Continuada en Fisioteràpia d’EUSES ja ha programat dues noves edicions per realitzar el proper curs acadèmic 2015/16.

kinesio2 kinesio3 kinesio4