Actualitat

Les instal·lacions de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URv) estan situades en una zona immillorable per a la realització d’exercici físic. No només per la seva proximitat amb la natura, sinó perquè estar a tocar de dues poblacions amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu, que reconeix als municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per la pràctica de l’esport.

De fet, els alumnes del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), imparteixen les classes teòriques a l’Edifici Universitari d’Amposta, una ciutat reconeguda amb aquesta distinció, ja que ofereix una climatologia perfecte durant tot l’any per a la pràctica esportiva i uns serveis esportius molt potents, sobretot en el sector del rem.

A més a més, la població de l’Ametlla de Mar, a només 20 minuts d’Amposta també ofereix serveis d’esports nàutics, com la vela lleugera o el scooba-diving, que també atrauen a molts visitants.

Per a assolir la certificació de Destinació de Turisme Esportiu s’han d’assolir uns criteris molt exigents, com per exemple acollir grans competicions internacionals i oferir instal·lacions d’alta qualitat. Tant Amposta com l’Ametlla de Mar reuneixen aquests criteris.

Aquestes dues distincions també són una notícia positiva pel que fa a les sortides laborals del Grau en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva (CAFE), ja que el fet de que aquestes poblacions disposin d’una gran quantitat d’empreses i serveis relacionades amb el turisme esportiu fa que els alumnes puguin realitzar pràctiques i/o entrar al mercat laboral.