Actualitat

31 ag.

Sabies que el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES-URV és una de les titulacions amb més demanda i projecció de futur?

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) es consolida com una de les titulacions més demandades i amb més projecció de futur. Per tant, si vols dedicar-te amb èxit a l’àmbit de l’esport, la millor opció és estudiar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.

Els motius de l’excel·lent valoració d’aquests estudis universitaris es basen en diferents aspectes. En primer lloc, cal destacar la innovadora metodologia acadèmica, basada en el learning by doing,  és a dir, en treballar a partir de casos reals. A més, aquest Grau es basa en criteris d’excel·lència, oferint al seu alumnat un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.

En segon lloc, cal assenyalar el seu professorat, format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals. Més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp. Per tant, si decideixes estudiar el Grau en CAFE al Campus de Terres de l’Ebre, obtindràs una formació especialitzada, actualitzada i de qualitat. Entre l’equip docent d’aquest Grau sobresurten els següents noms: el Dr. Xavier Franch Marro, Investigador del CSIC a Barcelona; el Dr. Marc Madruga, expert en readaptació esportiva, treballa com a readaptador i preparador físic a ReSport Clínic a Barcelona; el Sr. Joaquim Guasch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director Gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona; entre molts altres.

Altres aspectes importants que consoliden els estudis de CAFE són per exemple, la realització de pràctiques a centres esportius o de salut de primer nivell. Entre els quals cal destacar: el FC Barcelona – Departament de Rendiment; el CD Rayo Vallecano de Madrid; el Circuit de Catalunya; el Patronat d’Esports de Castelló; el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, el RCD Espanyol de Barcelona; el CAR de Sant Cugat, Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, l’ADECAF, etc.

Finalment, cal dir que EUSES-URV també t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la teva formació en destacades universitats estatals o estrangeres. I tot plegat a les modernes instal·lacions de l’Edifici Universitari d’EUSES Terres de l’Ebre a Amposta, un entorn proper al mar, els rius, la muntanya, els parcs naturals o les vies verdes. Per tant, ideal per a la pràctica d’esports a l’aire lliure com per exemple: el senderisme, el barranquisme, l’escalada, la vela, la navegació amb caiac, el submarinisme, els circuits amb bicicleta, entre altres.

Si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport; estudia el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, una titulació amb un elevat nombre de sol·licituds i àmplies perspectives de futur.