Actualitat

28 des.

Sabies que el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport és una de les titulacions universitàries amb més projecció i sol·licituds? Tria una formació especialitzada i de qualitat estudiant a EUSES Terres de l’Ebre

Actualment, el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és la titulació amb més projecció de futur i amb un major nombre de sol·licituds. Per tant, si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport, la millor opció és dur a terme aquests estudis a  EUSES Terres de l’Ebre.

Els motius de l’òptima valoració d’aquests estudis universitaris se sustenten en diferents aspectes. En primer lloc, cal destacar la innovadora metodologia acadèmica, emprada al Grau en CAFE, basada en el ‘learning by doing’, que implica un treball sobre la pràctica amb casos reals i d’altra banda; també, cal destacar una ferma aposta per l’especialització i l’excel·lència educativa, oferint un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.

En segon lloc, cal assenyalar que durant aquest Grau comptaràs amb un professorat de primer nivell, altament qualificat i relacionat amb el món professional. Noms com els del Dr. Xavier Franch Marro, Investigador del CSIC a Barcelona; el Sr. Joaquim Guasch Bosch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director Gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, el Sr. Juan Antonio Fernández, Director general de Running Solutions; el Sr. Pau Cecília Gallego, Responsable d’atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre i el Sr. Marc Madruga, Preparador personal d’esportistes d’elit i Readaptador a Nova Elite Sports Innovation formen part de l’equip docent d’EUSES-URV.

Altres aspectes importants que consoliden els estudis de CAFE són la realització de pràctiques en destacades entitats esportives. Com per exemple a: el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, RCD Espanyol, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (el CAR), el Nova Elite Sports Innovation de Barcelona, el Club d’atletisme Playas de Castellón, el Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre i l’Adecaf i l’Equacat – Canal Olímpic de Castelldefels. Cal dir que un important percentatge dels alumnes, aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques. Per tant, et garanteix una millor inserció laboral.

Finalment, cal afegir que EUSES-URV t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la teva formació en universitats estatals o estrangeres de prestigi.

 Prepara el teu futur professional de la millor manera, estudiant el Grau en CAFE a EUSES-URV.