Actualitat

21 set.

Saps que al Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV s’introdueix progressivament l’anglès per millorar les teves oportunitats laborals? Matricula’t ara al setembre

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és molt conscient de la importància actual de l’anglès. Per això, durant el Grau en Fisioteràpia d’EUSES al Campus Terres de l’Ebre es facilita l’aprenentatge de l’anglès, impartint l’assignatura de llengua estrangera amb l’objectiu d’oferir-te més i millors oportunitats laborals.

Així doncs, a banda d’assolir una formació especialitzada en els aspectes clau de la fisioteràpia com la capacitat per atendre a persones en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies associades als moviments, obtindràs un òptim nivell d’anglès, un cop finalitzis aquests estudis. Un valor afegit que t’obrirà més portes en el mercat laboral.

A més com alumne, també disposaràs de formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de la salut. Altre aspecte a destacar és que, des d’un principi, tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de nous models de salut o desenvolupament tecnològic sanitari.

Altres avantatges per als estudiants és la potenciació del vessant pràctic d’aquests estudis a través de les pràctiques.  De manera que podràs fer el teu pràcticum en centres de referència en tractaments de fisioteràpia a les comarques de Girona, Barcelona, Terres de l’Ebre i el sud de França o programes ERASMUS a Itàlia, Portugal i Bèlgica, i els SICUE a València, Granada, Saragossa, Almería, Madrid, Jaén, Cadis i Múrcia. EUSES-URV també té signats convenis internacionals i participa en projectes de cooperació.

Tot plegat de la mà d’un professorat altament qualificat per la docència i directament relacionat amb la pràctica clínica. Per tant, un cop t’hagis graduat en Fisioteràpia a EUSES-URV, dominaràs àrees com la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió o direcció de centres de fisioteràpia, entre d’altres aspectes. En definitiva, obtindràs una formació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual amb el protagonisme de la llengua anglesa per millorar la teva ocupabilitat.

Si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia, tria la millor formació universitària; estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV. Matrícula oberta ara al setembre.