Actualitat

El Campus de Salt de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), adscrit a la Universitat de Girona (UdG) compta amb unes òptimes instal·lacions per dur a terme el Grau interuniversitari en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE).

Com alumne d’aquest Grau, estudiaràs en un Campus equipat amb unes modernes instal·lacions de 20.000 metres quadrats. Tindràs a la teva disposició aules d’informàtica, biblioteca, aula magna, sala polivalent amb vestidors, restaurant-cafeteria; així com, diferents terrasses, patis interiors i espais comuns. També podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esports, el camp de futbol, la pista polivalent, la sala de gimnàstica, la piscina i les sales de judo, fitness i d’activitats dirigides. Però això no és tot, perquè també podràs utilitzar les instal·lacions del Club de Tenis de Salt, la pista d’atletisme del GEiEG i el servei d’esports de la Universitat de Girona.

A banda de disposar d’unes excel·lents instal·lacions, estudiar a EUSES-UdG t’aportarà una formació acadèmica de qualitat, pròpia d’un entorn docent, caracteritzat per l’aprenentatge i la investigació d’alt nivell. No es tracta d’un centre universitari més, si no d’una escola oberta, compromesa, conscienciada que aposta per l’excel·lència en la docència.

Per això, s’emfatitzen determinades matèries. Especialment aquelles assignatures que et capacitaran per evolucionar professionalment en posicions més tècniques. Per exemple, un dels trets diferencials d’EUSES-UdG és el fet d’aprofundir en les ciències de la salut a Catalunya. Una qüestió de gran rellevància per a la futura pràctica professional dels estudiants.

Així doncs, mentre estudiïs el Grau en CAFE, a més de comptar amb unes bones infraestructures, disposaràs de les eines necessàries per convertir-te en un professional amb suficient capacitat per afrontar qualsevol repte professional.

Escull una formació acadèmica de qualitat, gaudint d’unes excel·lents instal·lacions amb el Grau en CAFE a EUSES-UdG.