Actualitat

2 març

Saps que si estudies el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES-URV comptaràs amb unes instal·lacions de primer nivell?

Si decideixes estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), el duràs a terme a l’Edifici Universitari d’Amposta i disposaràs de la totalitat de les instal·lacions esportives d’aquesta ciutat. A més, tot són avantatges perquè a només 5 minuts a peu d’aquest Edifici Universitari, tens a la teva disposició el nou complex residencial del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). Aquesta residència compta amb 44 places i alberga equips i esportistes, durant la seva preparació, amb serveis complementaris com menjador, sala TV, biblioteca, WI-FI, etc. Fins i tot, ofereixen una gran varietat de menús, adaptats per a esportistes. També es disposarà d’un servei de medicina, fisioteràpia esportiva i assessorament tècnic. A més, les instal·lacions són noves, només fa cinc anys que es van construir.

A banda de comptar amb unes instal·lacions de primer nivell, mentre estudiïs aquest Grau, obtindràs els coneixements teòrics i pràctics essencials per esdevenir un futur professional del sector de l’activitat física i l’esport. Com alumne del Campus de Terres de l’Ebre comptaràs amb un equip docent  format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet i actualitzat. Tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Altre aspecte important és que durant aquests estudis, aquest centre universitari introdueix progressivament la llengua anglesa, facilitant el seu aprenentatge. També pensant en el teu futur professional es dóna un especial èmfasi a la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. A més, des del primer curs tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

D’altra banda, també cal destacar que tindràs la possibilitat d’establir el teu primer contacte amb el món laboral, gràcies a la realització de pràctiques curriculars i extracurriculars a diverses entitats públiques i privades. Cal dir que més del 25% dels estudiants d’aquesta titulació s’ha inserit al mercat laboral, un cop les han finalitzat.

Finalment,  si vols estudiar a l’estranger, EUSES t’ho posa ben fàcil a través dels programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la darrera fase de la teva formació a destacades universitats estatals o estrangeres.

Tria el Grau en CAFE a EUSES-URV i esdevindràs un professional de l’esport, estudiant a les millors instal·lacions.