Actualitat

20 jul.

Saps que si estudies el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV podràs fer pràctiques als millors centres? Tenim 1000 convenis signats

Actualment, l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES) té signats més de 1000 convenis de pràctiques a l’any, en centres de referència en els tractaments de fisioteràpia, distribuïts per tota Catalunya i França. Per tant,  si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia a EUSES, centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili (Campus Terres de l’Ebre) podràs realitzar pràctiques curriculars i extracurriculars a reconeguts centres de Girona, Barcelona, Terres de l’Ebre i sud de França.

Per tant, estudiar el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV et permetrà, des d’un principi, posar en pràctica els coneixements teòrics adquirits durant aquest Grau. A més, tot són avantatges. Com alumne obtindràs una formació acadèmica de qualitat i actualitzada, amb un important protagonisme de les noves tecnologies aplicades a l’atenció sanitària. A més comptaràs amb un excel·lent equip docent, format per professionals qualificats i actius en els diferents àmbits laborals.

A més, mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV, des del primer curs tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de nous models de salut o desenvolupament tecnològic sanitari, aplicats al sector de la fisioteràpia. Sempre comptant amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat per a l’alumnat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

En definitiva, com alumne d’aquest Grau adquiriràs uns coneixements que reforcen, en tot moment, el vessant més pràctic per garantir el teu èxit com a futur professional de la fisioteràpia. Així doncs, amb el Grau interuniversitari en Fisioteràpia d’EUSES-URV esdevindràs un professional amb capacitat per actuar i assumir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les lesions.

Per tant, si t’agrada la fisioteràpia i vols tenir contacte amb el món professional, des d’un primer moment, tria el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV.