Actualitat

22 juny

Saps quines són les sortides professionals del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) d’EUSES?

Estudiar el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport  (EUSES), centre adscrit a la Universitat de Girona (Campus de Salt), t’aportarà una infinitat d’avantatges que et prepararan per a un exitós futur professional. No en va, EUSES és una de les escoles universitàries amb majors índexs d’inserció laboral.

Gràcies a un equip docent altament qualificat i vinculat amb el món de l’empresa, obtindràs un aprenentatge actualitzat i pràctic des d’un inici, adquirint els coneixements i les eines essencials per preparar-te, de la manera més idònia, de cara a dedicar-te professionalment al món de l’esport.

D’entre l’ampli ventall de sortides professionals d’aquest Grau destacarem:

  • Professor d’educació física. Una de les sortides més esteses és aquesta, directament relacionada amb el món de l’ensenyament. Especialment recomanada, si és té vocació per la docència. En aquest cas, si vols treballar en centres educatius d’ESO, Batxillerat, Cicles formatius d’activitats físiques i esportives i Ensenyaments d’esports, es recomana dur a terme el Màster en professorat d’ESO, Batxillerat i Formació Professional. No és necessari estudiar el Màster si exerceixes en escoles esportives o fas algun tipus d’activitat extraescolar.
  • Entrenador personal. Saps que pots esdevenir preparador físic d’esportistes d’alt nivell? EUSES compta entre el seu professorat amb Dani Romero, preparador físic de la tenista Carla Suárez, número 8 de la classificació mundial, i amb Xus Escosa, expreparador físic dels germans Pau i Marc Gasol. Així doncs, si estudies CAFE al Campus de Salt pots convertir-te en un futur entrenador de reconeguts esportistes.
  • Gestió dels equipaments i instal·lacions esportives. Es tracta d’un àmbit que uneix el món de l’esport amb la gestió empresarial. Aprendràs a gestionar equipaments com gimnasos, piscines, clubs esportius, etc. Així com els recursos humans, captar i fidelitzar els socis; qüestions de riscos laborals, col·laborar amb altres entitats, entre moltes altres qüestions.

D’altra banda, també tindràs la possibilitat d’esdevenir un especialista en nutrició esportiva en clubs i entitats esportives o treballar amb col·lectius específics com la gent gran, discapacitats, persones amb risc d’exclusió social. Sense oblidar l’àmbit de l’oci, el lleure i recreació: esports d’aventura, la relació entre esport i turisme, entre d’altres.

Així doncs, si t’agrada l’esport i et vols dedicar professionalment, estudia el Grau en CAFE a EUSES-UdG. El millor Grau per facilitar la teva inserció laboral.