dietetica

Tècnic Superior en Dietètica

És competència general d’aquest cicle superior elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius i controlar la qualitat de l’alimentació humana analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals. Programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població sota la supervisió corresponent

Fitxa tècnica

  • Nom de l’estudi: Tècnic en Dietètica
  • Nivell: Formació Professional de Grau Superior
  • Durada: 2.000 hores (2 cursos)
  • Formació en el centre educatiu: 590 hores
  • Formació en centres de treball: 410 hores
  • Torn de classes: Matins, de 9 a 15 hores, amb un nombre màxim de 30 alumnes
  • Matrícula: 500 euros
  • Mensualitats: 450 euros/mes durant els 9 mesos lectius
  • Preu per any/curs: 4.550 euros
  • Lloc: Centre Garbí

Objectius

  • Organitzar i gestionar, al seu nivell, l’àrea de treball assignada a la unitat/gabinet.
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius segons les seves necessitats nutricionals
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius segons la seva patologia específica
  • Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar-ne la qualitat higienicodietètica
  • Supervisar la conservació, la manipulació i la transformació dels aliments de consum humà
  • Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de l’educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut
  1. Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietètica (60 hores)
  2. Alimentació equilibrada (270 hores)
  3. Dietoteràpia (240 hores)
  4. Control alimentari (180 hores)
  5. Microbiologia i higiene alimentària (180 hores)
  6. Educació sanitària i promoció de la salut (90 hores)
  7. Fisiopatologia aplicada a la dietètica (240 hores)
  8. Relacions en l’àmbit de treball (60 hores)
  9. Formació i orientació laboral (60 hores)
  10. Formació en centres de treball (410 hores)
  11. Síntesi (60 hores)

Sortides professionals

  • Tècnic en dietètica i nutrició
  • Responsable d’alimentació en empreses en serveis d’àpats
  • Tècnic en higiene d’aliments
  • Consultor en alimentació
  • Educador Sanitari

Continuïtat

  • Fisioteràpia
  • Biologia
  • Biotecnologia
  • Educació social
  • Nutrició Humana i Dietètica
  • Terapia ocupacional
  • Infermeria
  • Logopèdia
  • Medicina
  • Magisteri de primària
  • Magisteri d’educació infantil
  • Podologia
  • Treball social

Contact Form

First name

Last Name

Email

Studies

Message

Legal notice and conditions of use