Actualitat

21 des.

T’agradaria fer les teves pràctiques a centres de referència en l’àmbit de l’esport? Estudia el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre  

Durant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), obtindràs una formació teòrica i pràctica d’alt nivell en tots els àmbits relacionats amb l’esport des de la docència, el rendiment, la salut a la gestió d’entitats. A més, a partir de 4t curs, podràs implementar els coneixements assolits al llarg d’aquests estudis, realitzant les teves pràctiques externes a destacats centres de l’àmbit de l’esport com: el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, RCD Espanyol, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (el CAR), el Nova Elite Sports Innovation de Barcelona, el Club d’atletisme Playas de Castellón, el Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre i l’Adecaf i l’Equacat – Canal Olímpic de Castelldefels.

Sens dubte, fer el teu pràcticum a aquests centres esportius de referència et permetrà adquirir l’experiència professional necessària i desenvolupar els coneixements i habilitats prèviament treballats a l’aula. A més, en tot moment comptaràs amb un seguiment acurat i personalitzat per part del teu tutor o tutora per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional. Altre aspecte positiu d’aquest pràcticum és l’elevat índex d’inserció laboral dels alumnes un cop l’han finalitzat.

Altre avantatge d’aquesta titulació és el seu professorat, format per professionals qualificats i actius en l’àmbit de l’esport, garantint d’aquesta manera una formació completa, actualitzada i de qualitat. Cal destacar a professionals de la talla de: Joaquim Guasch Bosch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; Ramon Cuadrat, Director dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017 o Pau Cecília Gallego, Responsable d’atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre, entre molts altres.

Finalment, també cal destacar que durant aquest Grau, s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la formació complementària dels estudiants a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per professionals de l’esport. A més, des d’un principi, s’aposta per la teva emprenedoria. Per això, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de la teva pròpia empresa.

Posa en pràctica els teus coneixements a centres i entitats esportives de primer nivell; mentre estudies el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.