Actualitat

25 abr.

T’agradaria fer les teves pràctiques a centres sanitaris de primer nivell com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Eurosport de Barcelona o l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta? Estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre

Les pràctiques externes són el marc, en el qual, s’articula la teoria i la pràctica, permetent a l’estudiant aproximar-se a la realitat professional, adquirint experiència i facilitant la seva posterior inserció al món laboral. Al Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) són conscients de la importància d’un aprenentatge pràctic. Per aquest motiu, durant els dos primers cursos d’aquesta titulació, les pràctiques les portaràs a terme al propi Seminari de Tortosa a través de les classes teòric-pràctiques. I a partir de 4t curs, podràs fer el teu pràcticum a destacats centres sanitaris i assistencials, la qual cosa, et permetrà adquirir l’experiència professional necessària per exercir com a fisioterapeuta generalista.

Els principals hospitals i centres sanitaris on podràs desenvolupar les teves pràctiques són: l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; la Clínica Terres de l’Ebre; l’Hospital Santa Creu – Jesús Tortosa; l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza. Cal assenyalar que un elevat percentatge d’alumnes continuen treballant al centre on van realitzar aquest pràcticum.

Sens dubte, l’itinerari formatiu d’aquest Grau es caracteritza pel seu enfocament teòric-pràctic. Aquesta dualitat et permetrà aprendre els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, sempre tenint en compte les metodologies que s’empren en el món laboral i treballant en equip, per facilitar la teva incorporació al món laboral. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un professional amb capacitat per actuar i assumir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les lesions.

Per tot plegat, el Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre converteix els estudiants en experts que viuen la realitat de la professió des del primer dia. A més, estudiaràs de la mà d’un professorat altament qualitat per la docència i en actiu professionalment. L’equip docent d’aquesta titulació està format per experts amb àmplies habilitats pedagògiques, al dia dels darrers avanços tecnològics i l’e-health. A més, gràcies a les dimensions més moderades de les aules del Seminari de Tortosa en comparació amb altres facultats, s’aconsegueix un tracte més directe i proper entre el professor i l’estudiant, garantint unes classes més personalitzades i a mida de cada alumne.

En definitiva, el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV et permet entrar en contacte amb la realitat de la professió, realitzant pràctiques a hospitals i centres sanitaris de primer nivell. Aposta pel teu futur, estudiant al Campus de Terres de l’Ebre.