Actualitat

25 oct.

T’agradaria fer les teves pràctiques a reconeguts centres de l’àmbit de l’esport? Estudia el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES-UdG

Les pràctiques acadèmiques faciliten l’aprenentatge de la professió i l’adquisició d’eines i de contactes per millorar les teves possibilitats d’inserció laboral. En aquest sentit, cal destacar que al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) s’han establert més de 1000 convenis de pràctiques a l’any amb centres de referència: des d’entitats esportives com el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. A més, pots realitzar-les fora de la província de Girona, a Barcelona, a les Illes Balears o a França. Cal destacar que sempre comptaràs amb el seguiment acurat i personalitzat per part de l’expert professorat d’EUSES-UdG, amb l’objectiu de resoldre qualsevol dels teus dubtes. A més, tot són dades positives, doncs, un de cada quatre estudiants d’EUSES-UdG continua treballant al centre on va realitzar el seu pràcticum.

A banda de les pràctiques pròpiament dites, cal destacar que l’enfocament d’aquest Grau és eminentment pràctic. Assignatures com: Joc i habilitats motrius bàsiques; Esports individuals; Esports d’equip I; Principis didàctics de l’activitat física i l’esport; Esports aquàtics; Activitat física a la natura; Readaptació a l’esforç; Mitjans i mètodes de recuperació, entre altres, formen part del seu pla d’estudis i tenen com a objectiu formar-te com a futur professional especialitzat en l’àmbit de l’activitat física i l’esport.

A més, amb l’objectiu de completar la formació reglada, al Campus de Salt es desenvolupen diverses jornades, seminaris i cursos impartits per experts dels diferents àmbits de l’esport. Una excel·lent manera de conèixer els aspectes més innovadors d’aquest sector com les noves tecnologies aplicades a l’esport, la nutrició esportiva, l’abordatge de lesions, l’esport com a eina d’inclusió social, entre molts altres aspectes en consonància amb les necessitats del mercat laboral actual. D’altra banda, de cara a oferir-te més i millors oportunitats professionals, durant aquests estudis, s’introdueix progressivament l’anglès i a més, a través dels programes de mobilitat ERASMUS, podràs escollir entre un bon nombre d’intercanvis internacionals a universitats de prestigi d’Europa, Estats Units i Austràlia.

Posa en pràctica els teus coneixements a centres de primer nivell especialitzats en esport i salut, estudiant el Grau en CAFE a EUSES-UdG.