LantinjakAlex.jpg

Dr. Alexander Tibor Latinjak

Coordinador de Mobilitat en el Grau de Ciencies de l’Activitat Física i l’Esport a l’EUSES i Director del Grup Physical Activity and Sport Research – PHAS Research – grup adscrit a la Universitat de Girona. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona en 2006 y doctorat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona en 2010.

Va treballar com psicòleg de l’esport aplicat sobretot amb tennistes en formació professional durant varis anys i, en base a la seva experiència aplicada, va portar a terme el seu doctorat en el tema de l’us de l’autoparla a l’esport i els seus efectes en el rendiment, l’aprenentatge i la concentració. Després de la tesi es va especialitzar en temes afectivo-cognitius com ara el contingut dels pensaments, la motivació i les emocions.

Latinjak, A. T., Torregrosa, M., & Renom, J. (2010). Studying the effects of self talk on thought contents with male adult tennis players. Perceptual and Motor Skills, 111(1), 249-260.

Latinjak, A. T., Torregrosa, M., & Renom, J. (2011). Combining self talk and performance feedback: their effectiveness with adult tennis players. The Sport Psychologist, 25(1), 18–31.

Latinjak, A. T. (2012). The underlying structure of emotions: A tri-dimensional model of core affect and emotion concepts for sports. Revista Iberoamericana de Psicología del Ejercicio y el Deporte, 7(1), 71-87.

  • Correu electrònic: alexander.latinjak@cadscrits.udg.edu
  • Estudi: Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
  • Càrrec: COORDINADOR DE MOBILITAT I RECERCA
  • Assignatures: Psicologia aplicada a l’activitat física i l’esport (1r), Esports d’adversari. Tennis (1r), Estadística i metodologia de la investigació aplicada a l’AF (2n)