Actualitat

13 jul.

T’ha anat malament la Selectivitat? Vols una nova oportunitat per estudiar allò que t’apassiona al setembre? Matricula’t al setembre al Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES (Campus de Salt)

No t’ha anat massa bé la Selectivitat?, has d’esperar al setembre per pujar nota? No t’amoïnis a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) acostumem a tenir alternatives i places disponibles per estudiar allò que realment t’agrada. Si vols esdevenir un professional de l’esport, no ho dubtis més i matricula’t al setembre al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a EUSES (Campus de Salt).

Com alumne d’aquest Grau obtindràs una formació de qualitat de la mà d’un equip docent, qualificat i vinculat directament amb el món de l’empresa. Comptaràs amb professors d’alt nivell que actualment són preparadors físics de NBA, Tennis WTA, Futbol Club Barcelona (FCB) i Girona FC. Això propicia que la metodologia de treball que es du a terme, al llarg d’aquesta titulació, sigui fins i tot més actualitzada que l’emprada a l’INEFC.

L’objectiu fonamental d’aquest Grau és formar professionals en tots els àmbits que tinguin una connexió directa amb l’activitat física i l’esport. Mentre estudiïs CAFE dominaràs tots els camps d’actuació, propis d’aquest sector. A més, la formació integrada i alhora especialitzada d’aquest Grau, et permetrà encaminar i orientar millor els teus interessos, aprofundint en tots aquells aspectes que podrien esdevenir el teu veritable desig professional.

A més des d’un primer moment, s’incentiva la realització de pràctiques tant curriculars com extracurriculars en diverses entitats públiques i privades perquè puguis experimentar en primera persona la realitat professional. En aquest sentit, un altre dels avantatges importants d’EUSES és que actualment té signats més de 1000 convenis de pràctiques en centres de referència, distribuïts per tota Catalunya i França.

Finalment a banda de ser un apassionat de l’esport, cal dir que és recomanable tenir una sòlida formació en les matèries relacionades amb les ciències de la salut. També és important comptar amb una bona condició física, constància per mantenir-la i un caràcter actiu. D’altra banda, també és aconsellable tenir un òptim nivell d’anglès i d’informàtica.

No ho dubtis més. El proper mes de setembre matricula’t en allò que t’agrada. Escull el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a EUSES-UdG.