Actualitat

2 gen.

Una formació personalitzada i de qualitat? Estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre. Fes ja la teva inscripció a la Jornada de Portes Obertes

El principal objectiu de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és el de l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis, vetllant per la formació i el futur dels seus estudiants. Per aquest motiu, mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre, comptaràs amb una formació especialitzada i personalitzada, gràcies a un servei de seguiment i assessorament individualitzat per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Sens dubte, la comunicació entre el professorat i l’alumnat és molt de tu a tu. Al Seminari de Tortosa s’estableix un tracte molt proper, facilitant una major interacció entre els alumnes i l’equip docent. En aquest clima de confiança, els estudiants s’animen a plantejar els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Tot plegat, permet als professors conèixer-los amb més profunditat, apostant per itineraris formatius més a mida de cada alumne.

Altres avantatges d’aquests estudis són la seva ferma aposta per la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de la salut; així com, una progressiva introducció de l’anglès. A més, de cara a incentivar la teva emprenedoria, també podràs participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

D’altra banda, a partir de 3r o 4t curs, podràs entrar en contacte amb la realitat de la professió, a través de pràctiques a destacades entitats públiques i privades. Com per exemple a: l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

Finalment, si vols estudiar a l’estranger, EUSES et dóna totes les facilitats per fer-ho possible. Per això, t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS a Itàlia, Portugal i Bèlgica o els SICUE a València, Granada, Saragossa, Almeria, Madrid, Jaén, Cadis i Múrcia que et permetran completar la teva formació a universitats estatals o estrangeres de prestigi.

 

 

Si vols conèixer amb més detall el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, no esperis més i inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes del 20 d’abril.