Actualitat

El Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) aposta per una formació teòrica i pràctica específica i de qualitat, orientada a aprendre els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, adaptant-se a les necessitats de la societat actual.

A través d’assignatures com: Fonaments de Fisioteràpia, Valoració en fisioteràpia, Rehabilitació i Terapèutiques associades o Organització i gestió sanitària, aprendràs a posar en practica la professió del fisioterapeuta generalista, prioritzant la capacitat per atendre els pacients en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies associades als moviments, utilitzant metodologies àgils, pròpies de l’àmbit laboral i del treball en equip.

A més tot són avantatges, comptaràs amb un excel·lent equip docent, vinculat professionalment a la fisioteràpia, garantint d’aquesta manera, una actualització constant dels continguts i mètodes emprats. A més, amb l’objectiu d’oferir-te uns estudis fets a la teva mida, també tindràs a la teva disposició un seguiment i assessorament individualitzat per orientar-te i resoldre els teus dubtes acadèmics i professionals. D’altra banda, també cal assenyalar que s’incentiva la teva formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos impartits per experts de diferents àmbits de la salut.

D’altra banda, a partir de quart curs, tindràs l’oportunitat d’entrar en contacte amb la realitat de la professió a través de les pràctiques acadèmiques a institucions i centres de referència en l’àmbit de la salut com: el CAR de Sant Cugat; la Clínica Teknon de Barcelona; la Fundació Step by Step de l’Hospitalet de Llobregat; l’Activa Mútua 2000; el CHUIMI-complex Hospitalari Matern-Infantil de Les Palmes de Gran Canària; el Dr. Negrin de Les Palmes de Gran Canària; l’Eurosport de Barcelona; la Fundació Hospital de Puigcerdà; l’Hospital La Seu d’Urgell (la Fundació Sant Hospital); el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat); l’Hospital Santa Creu de Tortosa; l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; la Fundació Mercè Pla (Tortosa) i el Club Deportiu Tortosa.

Finalment, cal destacar que amb l’objectiu d’oferir-te més i millors oportunitats laborals, s’introdueix progressivament l’anglès i també s’aposta per la internacionalització del teu currículum acadèmic. En aquest sentit, cal destacar els programes de mobilitat ERASMUS que et permetran accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats europees, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacats centres universitaris d’arreu del món.

Tria una formació universitària amb una sòlida base teòrica i pràctica, estudiant el Grau en Fisioteràpia en EUSES Terres de l’Ebre.