Actualitat

L’alumnat del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-URV té un alt índex d’inserció laboral, els estudiants que acaben el Grau després desenvolupen la seva carrera professional al món de l’esport, sovint en projectes lligats al territori. Avui us presentem el cas de Víctor Moreno, graduat en CAFE a EUSES-URV que està treballant com a tècnic d’esports al Centre de Tecnificació d’Amposta.

“Fins que no et veus al lloc de treball no penses en tot allò que vas aprendre en el seu dia” explica Víctor Moreno, que s’encarrega de la gestió esportiva municipal per administrar els horaris de les instal·lacions amb els clubs i entitats així com gestionar els convenis de l’Ajuntament.

“El que més valoro d’EUSES és el tracte amb l’equip docent, és molt personal i proper. S’adapten a les necessitats dels alumnes i sempre estan a disposició per ajudar-te” explica Víctor Moreno, que també destaca les instal·lacions esportives d’EUSES: “La Universitat disposa de les instal·lacions de la ciutat, que són molt properes al lloc on es desenvolupen els estudis i realment pots fer de tot”.

Per últim destaca la localització immillorable del Campus de Terres de l’Ebre. “Tenim sol, tenim mar i tenim muntanya. Podem fer BTT, Kite Surf… és una zona molt bonica que dóna moltes possibilitats per a la pràctica esportiva”.

Podeu veure l’entrevista al següent vídeo.