Actualitat

21 març

Vols assolir una formació especialitzada i posada al dia? Estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES-Campus de Terres de l’Ebre

Si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), obtindràs una formació especialitzada i actualitzada, incorporant les noves TIC a l’àmbit sanitari. Com alumne assoliràs capacitats per actuar i adquirir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació amb la prevenció, tractament i rehabilitació de lesions. A més, per tal de resoldre els teus dubtes i encaminar el teu veritable desig professional, comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

L’itinerari formatiu d’aquests estudis posa el seu focus en una formació específica orientada a aprendre els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i el seguiment dels tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica. A més, s’incideix en una clara i definida formació en àrees com la rehabilitació, la traumatologia, la reumatologia, l’esport, l’ergonomia o la neurologia, adaptant-la a les necessitats de la societat actual.

Tot això de la mà del millor equip docent. Cal destacar que la gran majoria compagina la seva tasca acadèmica amb la pràctica clínica diària, aportant anys d’experiència i presentant alts criteris curriculars d’excel·lència acadèmica i de recerca. Això garanteix una actualització constant d’aquests estudis, incorporant les noves tendències en fisioteràpia, pròpies de l’anomenada salut 2.0.

Finalment, cal destacar que tindràs l’oportunitat de realitzar pràctiques acadèmiques a centres de referència en els tractaments de fisioteràpia. D’altra banda, si vols estudiar a l’estranger, EUSES-URV t’ho posa ben fàcil, gràcies als seus programes ERASMUS.

Tria innovació i qualitat, estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV, una clara i definida formació adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual, incorporant els darrers avanços tecnològics a l’àmbit de la salut.