Actualitat

28 març

Vols conèixer els darrers avenços en fisioteràpia? Estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV

Si vols conèixer a fons els darrers avanços tecnològics i les noves TIC aplicades a la fisioteràpia, la millor opció formativa la tens amb el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV. Com alumne obtindràs una clara i definida formació, adaptada a les necessitats del mercat laboral i de la societat actual. L’itinerari formatiu d’aquests estudis potencia àrees com la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia, l’esport, la fisioteràpia comunitària i la gestió de centres de fisioteràpia.

Actualment, el coneixement de l’anomenada salut 2.0 i l’m-health és completament necessari per a tot fisioterapeuta en l’exercici de la seva pràctica clínica. Sens dubte, les eines pròpies de l’e-health són fonamentals en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió. A més, acostumen a garantir una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Durant el pla d’estudis d’aquest Grau es prioritza la capacitat per atendre a les persones de forma preventiva, el tractament de lesions i patologies, associades fonamentalment als moviments, a la funcionalitat i a l’autonomia, així com, a la reincorporació a les activitats de la vida diària. Un cop finalitzis aquesta titulació, esdevindràs un expert en l’aplicació de mitjans físics, destinats a la curació, recuperació i adaptació de persones afectades de deterioraments, limitacions funcionals, invalideses o canvis en la funció física i en l’estat de salut, produïts com a resultat de lesions.

A més tindràs la garantia d’EUSES, una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència dels seus estudis i que vetlla per la formació i el futur dels seus estudiants. Per això, compta amb un equip docent format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet, actualitzat i de gran qualitat.

Altre dels avantatges d’estudiar a EUSES-URV és la possibilitat de realitzar pràctiques en centres de referència en els tractaments de fisioteràpia. Així com, l’oportunitat de dur a terme programes ERASMUS i SICUE. Finalment, cal esmentar que EUSES-URV també té signats convenis internacionals i participa en projectes de cooperació.

Aposta per una formació actualitzada i de qualitat; estudia el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV i coneixeràs amb detall les noves TIC aplicades al camp de la salut.