Actualitat

1 febr.

Vols dur a terme una formació especialitzada? Tria el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES-UdG

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) ofereix una formació especialitzada i de qualitat en els àmbits relacionats amb l’activitat física i l’esport. Des del primer moment, s’imparteix una formació posada al dia, combinant la teoria amb la pràctica. De fet, la titulació ofereix un 50% de classes pràctiques o teoricopràctiques, on es realitzen esports com: futbol, ​​bàsquet, handbol, atletisme, natació, judo i tennis. Sense deixar de banda els esports d’aventura com l’escalada, el piragüisme, l’esquí i el surf de vela, inclosos en l’assignatura d’Activitat Física a la Natura.

A més, durant aquest Grau es prioritza un itinerari d’especialització. Per això, com alumne tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. D’altra banda, també cal destacar que s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, duts a terme per experts dels diferents àmbits de l’esport; així com, la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és el fet de potenciar el vessant més pràctic. Per això, com alumne podràs dur a terme pràctiques curriculars i extracurriculars a prestigioses entitats públiques i privades relacionades amb l’àmbit de l’esport. Sens dubte, la millor manera d’entrar en contacte amb el món professional.

Un altre dels punts forts d’estudiar el Grau en CAFE són les seves instal·lacions. Al Campus de Salt, tindràs a la teva disposició un equipament de primer nivell per poder dur a terme els teus estudis amb les millors garanties d’èxit. A banda de comptar amb un innovador equipament, tindràs a la teva disposició aules d’informàtica, biblioteca, aula magna, sala polivalent amb vestidors, restaurant-cafeteria; així com, diferents terrasses, patis interiors i espais comuns. També, podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esports, el camp de futbol, la pista polivalent, la sala de gimnàstica, la piscina i les sales de judo, fitness i d’activitats dirigides. Però això no és tot, perquè també podràs utilitzar les instal·lacions del Club de Tenis de Salt, la pista d’atletisme del GEiEG i el servei d’esports de la Universitat de Girona.

Escull una formació especialitzada i de qualitat; estudia el Grau en CAFE a EUSES-UdG.