Actualitat

Un dels àmbits on el protagonisme de les noves tecnologies de la informació i comunicació és cada cop més important és al sector sanitari. Aquí les TIC i els sistemes d’informació són elements estratègics i transformadors que poden aportar múltiples beneficis als pacients en la seva assistència, dotar de millors eines de treball als professionals i en definitiva, contribuir a l’eficiència i la sostenibilitat del sistema de salut. Si vols aprendre en profunditat com aplicar les noves TIC a la fisioteràpia i crear nous models de salut 2.0, la millor opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia a L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV).

Com alumne d’aquest Grau, aniràs més enllà de les clàssiques teràpies manuals, aprofundint en l’aplicació dels darrers avanços tecnològics, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics en fisioteràpia, com els resultats terapèutics dels mateixos i l’adherència al tractament per part del pacient.

Per tant, durant aquests estudis dominaràs les TIC des d’un punt de vista ampli. No només aprofundiràs en la tecnologia purament mèdica, sinó que compartiràs recursos amb altres disciplines i jocs virtuals com els Serious Games. Tot plegat et convertirà en un professional amb capacitats per actuar i adquirir responsabilitats en els diferents àmbits laborals que tinguin una relació directa amb la sanitat, des del punt de vista de la prevenció, el tractament i la rehabilitació d’una lesió.

Altres avantatges del Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV és la incentivació de la part pràctica, a través de la realització de pràctiques tant curriculars com extracurriculars a diverses entitats públiques i privades, perquè puguis experimentar en primera persona la realitat professional. A més, si vols completar la teva formació a alguna universitat estrangera, EUSES t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permeten estudiar a destacades universitats estatals o estrangeres.

Si vols obtenir una formació acadèmica actualitzada i de qualitat en noves TIC i m-health, des del punt de vista de la fisioteràpia, estudia el Grau en Fisioteràpia a Campus de l’Ebre .